Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Pakistans flagg

Vi oversetter dine tekstdokumenter til og fra punjabi Send oss tekstene dine med e-post så kommer vi tilbake med et tilbud.

Oversettelsesbyrå for punjabi

Punjabi snakkes i den indiske delstaten Punjab og den pakistanske provinsen Punjab. Det finnes anslagsvis førti millioner mennesker som har språket som morsmål.

Hurtigoversetter tilbyr kvalitetsoversettelser til og fra punjabi. Vi samarbeider med velutdannede oversettere som har lang erfaring med oversettelser innenfor ulike emneområder.

Pakistan og India

Til tross for at punjabi er Pakistans største språk er det ikke et av landets offisielle språk. Det betyr at det må brukes andre språk i alle offentlige sammenheng.

Punjabi er sikhenes liturgiske (religiøst seremonielle) språk og det er også språket som blir brukt i musikkformen Bhangra. Det blir brukt flere ulike alfabeter i punjabi:

Mange av de moderne ordene i punjabi er låneord fra engelsk, urdu og hindi. Har du behov for oversettelser av forretningstekster til eller fra punjabi i India kan du lese mer her: Forretninger i India.

Indias flagg

Kontakt oss for prisgunstige oversettelser til og fra punjabi. Ring 21 52 02 53 så hjelper vi deg videre.!

Oversettelse til punjabi

Med flere ulike alfabeter og ulike språkkulturer er det også behov for inngående språkkunnskap. Våre oversettere har spisskompetanse innen både språk og emneområde. Våre kunder består av både enkeltpersoner og bedrifter, offentlige etater og organisasjoner.

Hurtigoversetter lokaltilpasser dine oversettelser etter geografisk område, emneområde, målgruppe og språkvariant. Få andre oversettelsestjenester kan tilby så høy kvalitet til like lave priser og raske leveringer.

Hva koster en oversettelse til punjabisk?

Våre oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til punjabisk er vår pris NOK 2,62 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:19:20.4212505Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo