Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Malaysiske flagget. Oversettelser til og fra malayisk

Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser til og fra malayisk. Send tekstene dine som vedlegg i en e-post så kommer vi tilbake med et prisgunstig tilbud.

Oversettelsesbyrå for malayisk

Malayisk, malay til og med malaysisk, er det språket som brukes som morsmål av malayene i Malaysia. Det er offisielt språk i Malaysia, Brunei og Singapore.

Andre områder er: sørlige Thailand, Filippinene, Singapore, sentrale østlige Sumatra, Riau-øyene og deler av Borneos kyst.

Standard-malayisk

Språket brukes også som arbeidsspråk i Øst-Timor. Malayisk er svært likt indonesisk, lokalt kjent som Bahasa Indonesia, det offisielle språket i Indonesia.

Den offisielle standarden for malayisk, som Indonesia, Malaysia og Brunei har blitt enige om, er den varianten som snakkes på Riau-øyene like sør for Singapore, som i lang tid ble ansett å være det malayske språkets opprinnelsessted.

Malayiske oversettere

Å ha kunnskap, eller rettere sagt kunnskapene, om et språks varianter og dialektforskjeller er ofte avgjørende i en oversettelse. Målgruppen for en oversettelse er varierende og terminologien avhenger av emneområde.

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter har den nødvendige ekspertisen. Vi har malayiske oversettere i ulike geografiske områder og i alle tidssoner. Vi leverer kvalitetssikrede tekstoversettelser til konkurransedyktige priser.

2018-01-24T11:15:13.6102110Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mariell en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo