Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Malaysiske flagget. Oversettelser til og fra malayisk

Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser til og fra malayisk. Send tekstene dine som vedlegg i en e-post så kommer vi tilbake med et prisgunstig tilbud.

Oversettelsesbyrå for malayisk

Malayisk, malay til og med malaysisk, er det språket som brukes som morsmål av malayene i Malaysia. Det er offisielt språk i Malaysia, Brunei og Singapore.

Andre områder er: sørlige Thailand, Filippinene, Singapore, sentrale østlige Sumatra, Riau-øyene og deler av Borneos kyst.

Standard-malayisk

Språket brukes også som arbeidsspråk i Øst-Timor. Malayisk er svært likt indonesisk, lokalt kjent som Bahasa Indonesia, det offisielle språket i Indonesia.

Den offisielle standarden for malayisk, som Indonesia, Malaysia og Brunei har blitt enige om, er den varianten som snakkes på Riau-øyene like sør for Singapore, som i lang tid ble ansett å være det malayske språkets opprinnelsessted.

Malayiske oversettere

Å ha kunnskap, eller rettere sagt kunnskapene, om et språks varianter og dialektforskjeller er ofte avgjørende i en oversettelse. Målgruppen for en oversettelse er varierende og terminologien avhenger av emneområde.

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter har den nødvendige ekspertisen. Vi har malayiske oversettere i ulike geografiske områder og i alle tidssoner. Vi leverer kvalitetssikrede tekstoversettelser til konkurransedyktige priser.

2018-01-24T11:15:13.6102110Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo