Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Arbil, Kurdistan

Arbil, Kurdistan. Vi har kurdiske oversettere med dialektkompetanse. Vi oversetter tekstene dine til og fra kurmanji. Send tekstene dine med e-post så hjelper vi deg videre.

Oversettelsesbyrå for kurmanji

Kurmanji er en av to kurdiske hoveddialekter. Den snakkes fortrinnsvis i det nordre og vestre Kurdistan, men er også forankret i andre regioner.

Hoveddialekten er selv inndelt i dialektvarianter:

Oversettere i Kurdistan

Vi på oversettelsesbyrået Hurtigoversetter tar oss av tekstene dine som skal oversettes til kurmanji. Våre kurdiske oversettere befinner seg i ulike regioner rundt om i verden. De har den ekspertisen som er nødvendig for en lokalspråklig tilpasset oversettelse.

Lokaliserte kurdiske oversettere

Bruker du oss er du garantert en oversettelse til kurmanji som:

Kundefokusert

De tilbakevendende kundene er vår nøkkel eller rettere sagt nøklene til vår suksess. At du som kunde er viktigst, er det ingen tvil om. Vi vil at du skal være fornøyd så vi arbeider i henhold til dine preferanser og betingelser.

Vår kundefokuserte tilnærming skyldes våre effektive rutiner. Vår programvare er spesielt utformet for oss på oversettelsesbyrået Hurtigoversetter. Organisering, god kommunikasjon og tydelig arbeidsstruktur har gjort det enkelt for oss å sette inn all vår energi på det vi skal – deg!

2018-12-24T14:49:37.8966507Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mariell en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo