Norsk til sveitsertysk oversettelse

Bern city

Vi tilbyr oversettelsestjenester fra norsk til sveitsertysk.

Hurtigoversetter samarbeider med et stort antall morsmålsoversettere i den tyskspråklige verden, også i Sveits. Derfor er det ikke noe problem for oss å oversette mellom norsk og sveitsertysk. Våre sveitsiske oversettere er bosatt i Sveits, og kan enkelt lokalisere din tekst slik at den treffer markedet perfekt der.

Lokalisering

Vi er unike i bransjen når det gjelder lokalisering av tekster. Ved en hver oversettelse tar vi hensyn til forhold som:

  • lokal språkbruk
  • språkkulturelle forskjeller
  • målgruppen, og
  • lokale juridiske omstendigheter (vedtekter og regler).

Enkle og vanskelige tekster

Teksten vi oversetter vil altså være av beste kvalitet, uansett fag- og språkkombinasjon. Det lar seg gjøre pga. vår store frilanserdatabase med flerfoldige tusen oversettere. Disse gjør det mulig for Hurtigoversetter å påta seg oppdrag innen alle emner og språk. Det være seg CV-er, e-post og brevkorrespondanser, pressemeldinger, tidsskriftartikler, turistbrosjyrer og hefter og mye mer.

Tilbudsforespørsel

Alle våre prosedyrer er digitalisert. Det betyr at vi kan gi deg enda mer oppmerksomhet enn du er vant til. Det første vårt prosjektlederteam gjør er å analysere materialet du sender oss. Deretter får du et skreddersydd tilbud. Godtar du tilbudet settes arbeidet umiddelbart i gang. Prosjektlederen som sendte deg pristilbudet blir din personlige PM (prosjektleder) fra tilbud til fakturering. Han/hun vil alltid være tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål.

2018-01-24T11:08:29.3430932Z

Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo