Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelser fra norsk til sanskrit

Kontakt oss for oversettelser fra norsk til sanskrit

Vi tilbyr oversettelsestjenester fra norsk til sanskrit. Ring 21 52 02 53 så forteller vi mer!

Trenger du hjelp til å oversette en tekst fra norsk til sanskrit eller fra sanskrit?

Hurtigoversetter samarbeider med indiske oversettere i ulike regioner. Vi har den kompetansen som kreves for å hjelpe deg og vi hjelper deg mer enn gjerne.

Indiske oversettere

OversettelsesbyråetHurtigoversetter utfører oversettelser til og fra mange indiske språkvarianter, inkludert sanskrit.

Personen som skal behandle teksten din har blitt omhyggelig utvalgt av oss. Oversetteren må oppfylle visse krav for å få oppdraget.

Morsmål, utdanning og tidligere erfaring er noe av det vi ser på før vi velger den mest egnede personen til å behandle teksten din.

Hvorfor bør du velge nettopp vårt oversettelsesbyrå?

Å engasjere en oversetter på egen hånd krever både tid og penger. Det er kanskje heller ikke nok med én oversetter avhengig av hvilken type dokument som skal oversettes.

Hvis du engasjerer oss som oversettelsesbyrå, tar vi oss av alt arbeidet for deg og sparer deg for både tid og penger ettersom vi allerede i utgangspunktet vet hvilken oversetter vi skal kontakte for nettopp din tekst.

Vi garanterer at det både blir billigere og mindre arbeidskrevende å ansette oss. La oss gjøre det vi kan best så kan du fokusere på det du kan best. Vi hjelper deg!

2018-01-24T11:20:53.4608433Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo