Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Tokyo, vi oversetter dine norske tekster til japansk

Oversetterbyrået Hurtigoversetter tilbyr kvalitetsoversettelser fra norsk til japansk.

Oversettelser fra norsk til japansk

Japan heter Nihon eller Nippon på japansk. Nihonkoku eller Nipponkoku er det offisielle navnet og betyr: Det japanske riket.

Nippon var den vanligste uttalen frem til den andre verdenskrigens slutt, deretter begynte man i stadig større grad å bruke Nihon i det offentlige.

Grunnen til dette var at Nippon minnet om krigen og den statlige propagandaen om «Dainippon» («Storjapan»). Nippon brukes imidlertid fremdeles i mange offisielle sammenheng.

Lokaliserte japanske oversettere

Hurtigoversetter tilbyr oversettelser av forretningstekster fra norsk til japansk Vi hjelper deg med all type korrespondanse og kommunikasjon mellom Norge og Japan.

De japanske oversetterne bor i ulike deler av Japan og har spisskompetanse innenfor alle markedets områder. Vi stiller krav til at oversetterne oppfyller visse kriterier før vi engasjerer dem til våre oppdrag. Derfor kan du alltid være sikker på at teksten får en korrekt behandling.

Konfidensialitet og personvern

Hurtigoversetters oversettere behandler dokumentene dine med stor respekt og vi har taushetsplikt. Vi arbeider under konfidensialitetsavtaler og har du egne preferanser respekteres dem. Fortell oss gjerne om dine preferanser i forespørselen slik at vi gir deg en korrekt pris helt fra starten av.

Norsk-japansk oversettelse

Velger du å bruke oss til oppdraget ditt kan du være trygg på at teksten vil bli behandlet av høyt kompetente oversettere med:

2018-01-24T11:11:19.6993128Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo