Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Kafe i Québec

Vi oversetter tekstene dine til og fra quebec-fransk.

Kanadisk fransk oversettelse

I Canada snakkes det en rekke språk. Det anslås at over 60 % av befolkningen har engelsk som morsmål. Om lag en fjerdedel har fransk som morsmål, mens de resterende prosentene er fordelt på andre urspråk. Hurtigoversetter kan hjelpe deg med alle sammen!

Quebec-fransk og akadisk fransk

Quebec-fransk er en fransk dialekt som snakkes i den kanadiske provinsen Quebec. På quebec- fransk kalles dialekten le français québécois, le franco-québécois eller le québécois. Vi har både quebec-franske og akadisk franske morsmålsoversettere. Sistnevnte snakkes av fransktalende minoriteter i New Brunswick, Nova Scotia, og Prince Edward Island - det som en gang var den franske kolonien Akadia. Begge språkene er anerkjente som offisielle språk på føderalt nivå. Det betyr at lover og føderale offentlige tjenester må være skrevet på både engelsk og fransk. Til tross for dette er New Brunswick den eneste provinsen som har begge språkene som offisielle språk.

Franske oversettere i Canada

Har du behov for å få turistinformasjon oversatt til eller fra kanadisk fransk? Hurtigoversetter har franske morsmålsoversettere spredt over hele verden, også kanadiske oversettere. Sistnevnte er bosatt i de ulike fransktalende regionene i Canada. Ved siden av å være morsmålsoversettere har de spesialisering innen de fleste fagområder. Det betyr at du som kunde alltid vil få den beste kvaliteten på oversettelsen din.

2018-01-24T11:05:02.4044812Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo