Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Praha, Tsjekkia

Vi tilbyr kvalitetsoversettelser fra engelsk til tsjekkisk. Send oss tekstene dine via e-post så kommer vi tilbake med et konkurransedyktig tilbud!

Oversettelse fra engelsk til tsjekkisk

Hurtigoversetter tilbyr kvalitetsoversettelser mellom engelsk og tsjekkisk. Takket være våre høyt utdannede oversettere med spisskompetanse innenfor ulike emneområder kan vi garantere både prisgunstige produkter og raske leveringer.

Mange av våre førstegangskunder velger å bruke oss for gjentatte oppdrag. På spørsmål om hvorfor de kommer tilbake så er svaret som regel konkurransedyktig pris, kort leveringstid og høy kvalitet.

Tsjekkiske oversettere

Dialektforskjeller kan ofte være avgjørende i en oversettelse. Alt dreier seg om målgruppe og tekstinnhold. Vi har tsjekkiske oversettere med kunnskap til de ulike dialektene i Tsjekkia.

Så uansett om din målgruppe befinner seg i Mähren eller Schlesien så har vi den lokalkunnskapen som kreves for å oppnå en feilfri oversettelse. Språket er veldig nært beslektet med slovakisk.

Tsjekkia er et land med god økonomisk vekst, og vi håndterer mange oversettelser av forretningstekster til og fra tsjekkisk. Dine engelske tekster vil alltid bli oversatt av noen med tilfredsstillende bakgrunn på ditt fagområde. Vi er nøye på at du får riktig oversetter til teksten din.

Personlig prosjektleder – trygt, enkelt og effektivt

Ring og snakk med en av våre prosjektledere på 21 52 02 53. Den du får snakke med er også den personen du vil ha som kontaktperson gjennom hele prosjektet. Din personlige prosjektleder vil alltid være tilgjengelig for deg hvis det er noe du lurer på.

Prosjektlederen vil alltid kontakte deg dersom det oppstår spørsmål eller om vi trenger å informere deg om noe. Vi jobber i team, så det er alltid noen til stede som har full kontroll over oversettelsen din. Vi har tett kontakt med våre oversettere og et godt system som tillater oss å presse ned prisene gjennom kostnadseffektive tiltak.

2018-01-24T11:02:07.3858374Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mariell en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo