Ring oss på 
 21 52 02 53
 så hjelper vi deg videre!

Ring oss på 21 52 02 53 så forteller vi mer om hvilke oversettelsestjenester vi kan tilby fra engelsk til punjabi.

Oversettelser fra engelsk til punjabi

Brev og ulike typer kontrakter er bare noen eksempler på hva vi kan tilby av oversettelser i språkkombinasjonen engelsk-punjabi.

Dine originaltekster oversettes alltid med hensyn til språkfølelse, målgruppe, grammatikk og fagtermer. Hurtigoversetter velger oversettere med velegnet utdannelse, bakgrunn og erfaring.

Moderne teknologi og fremgang

Med moderne teknologi, oversettelsesminne og oversettere i alle tidssoner kan vi presse prisene, levere raskt og allikevel opprettholde en svært høy kvalitet.

Meget god kommunikasjon, IT-sikkerhet og høy tilgjengelighet er andre årsaker til at det går så bra for oss på verdensmarkedet.

Hurtigoversetter har spesialutviklet programvare, og det er også en av årsakene til vår fremgang. Vi er det raskest voksende oversettelsesbyrået i Europa i dag og vi utvider oss over hele verden.

Hva koster en oversettelse fra engelsk til punjabi?

Dokumenttype og tekstmengde er avgjørende for prisen på oversettelsen. Vi svarer deg gjerne på hva oversettelsen din fra engelsk til punjabi vil koste. For å kunne gjøre det, må vi først se på tekstene dine.

Skann og send tekstfilene så kommer vi tilbake med et svar så fort som mulig. Godtar du prisforslaget setter vi umiddelbart i gang med oversettelsen.

2018-01-24T11:19:03.8382379Z

Taina Henriksson
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo