Putrajaya, Malaysia. Vi oversetter fra engelsk til malayisk

Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser fra engelsk til malayisk. Send tekstene dine som vedlegg i en e-post så kommer vi tilbake med et prisgunstig tilbud.

Oversettelse fra engelsk til malayisk

Malaysia er et land med store forretningsmuligheter. På enkelte områder investeres det milliardbeløp. Turisme er en stor inntektskilde og vi hjelper deg gjerne med oversettelse av turistinformasjon mellom engelsk og malayisk.

Turisme

Det finnes utallige badesteder og vakre øyer. Noen av de mest populære er Tioman, Rawa, Langkawi og Perhentian-øyene med sine finkornede strender og herlige badevann.

Trekking i jungelen, dykking blant korallrev og øyhopping er populære aktiviteter blant turistene. Trenger du å få oversatt turistbrosjyrer eller annen informasjon mellom engelsk og malayisk?

Hurtigoversetter tilbyr oversettelsestjenester fra engelsk til malayisk. Ring 21 52 02 53 så forteller vi mer!

Malayiske, malayske, malaysiske oversettere

Kjært barn har mange navn, så også her. Språket kan staves på forskjellige måter. Hurtigoversetter har oversettere innenfor ulike områder der malayisk brukes. Du får en oversettelse som er lokalt tilpasset etter dialekt, geografisk område og øvrige påvirkende faktorer.

Din engelske tekst behandles alltid av noen med en egnet utdanning og/eller erfaring innenfor det emneområde teksten handler om. Hos oss får du høyeste tenkelige kvalitet til rimelige priser!

2018-01-24T11:15:00.2095533Z

Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo