Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Vi hjelper deg å oversette dine engelske tekster til kasakhisk

Trenger du hjelp til å oversette dine engelske dokumenter til kasakhisk? Vi tilbyr prisgunstige oversettelser fra engelsk til kasakhisk. Høy kvalitet til lave priser og raske leveringer.

Oversettelse fra engelsk til kasakhisk

Trenger du hjelp med en oversettelse fra engelsk til kasakhisk? Gir du oss oppdraget får du et behovstilpasset produkt av svært høy kvalitet.

Hurtigoversetter har tilgang til frilansoversettere med kasakhisk som morsmål. Med utdanning innenfor ditt område, la oss si teknologi, garanterer vi at også oversetteren din har teknologisk bakgrunn. Derfor kan du være trygg på at teksten får riktig terminologi og språkbruk.

Russisk og kasakhisk

Russisk og kasakhisk er de offisielle språkene i Kasakhstan. Retter teksten din seg mot målgrupper der begge språkene er nødvendige kan vi tilby en helhetsløsning. Vi behandler både mindre og større tekstmengder og engasjeres av så vel privatpersoner som bedrifter, offentlige etater og organisasjoner.

Hurtigoversetter er den raskest voksende oversettelsestjenesten på det europeiske markedet i dag og vi ekspanderer både på landsbasis og i utlandet. La oss gjøre det vi liker og hjelpe deg så du kan fokusere på kundene dine.

2018-12-24T14:37:29.8466507Z
Mogens Snedker
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mogens en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo