Hebraisk tekst om forfatterkunst

Vi har mange års erfaring fra profesjonelle oversettelser mellom engelsk og hebraisk. Kontakt oss så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Oversettelse fra engelsk til hebraisk

Som språk henviser hebraisk til en av flere dialekter i det kanaaneiske språket. Hebraisk (Israel) og moabittisk (Jordan) kan kalles sørlige kanaaneiske dialekter, mens fønikisk (Libanon) kan kalles en nordlig kanaaneisk dialekt.

Hurtigoversetter har utført mange oversettelser fra engelsk til hebraisk. Våre flergangskunder er både privatpersoner, store organisasjoner og offentlige etater.

Oversettere med hebraisk som morsmål

Organisasjonen ICHEIC, er en av våre mest trofaste kunder. Vi har oversatt mange økonomiske tekster av juridisk art.

Alle våre oversettere har i dette tilfellet hebraisk som morsmål og utmerkede kunnskaper i engelsk. Vi behovstilpasser oversettelsen din i henhold til dine preferanser og velger din spesifikke oversetter med stor omhu. Den vi bruker må ha relevant bakgrunn og kompetanse i forhold til tekstinnholdet.

Ring 21 52 02 53 så kan vi fortelle mer om hvilke tjenester vi kan tilby. Vi skreddersyr oversettelsen din!

Hva koster en hebraisk oversettelse?

Prisen for en oversettelse varierer avhengig av type tekst, eventuelle ønsker og antall sider. Alt er basert på en ordpris. Vår pris ligger generelt lavere enn mange andre oversettelsestjenester på markedet.

2018-04-25T12:41:33.5680205Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo