Kvalifiserte oversettelser fra engelsk til georgisk

Vi tilbyr oversettelsestjenester fra engelsk til georgisk. Send oss tekstene dine med e-post, så kommer vi tilbake med et gunstig tilbud.

Oversettelse fra engelsk til georgisk

Hotellkjedene i Georgia utvides stadig og landet opplever en positiv økonomisk vekst. Turistnæringen og infrastrukturen er under rivende utvikling og forretningsmulighetene er gode!

Hurtigoversetter utfører prisgunstige oversettelser fra engelsk til georgisk. Vi er vant til å jobbe innenfor stramme tidsrammer, så nøl ikke med å kontakte oss hvis du har en hasteoversettelse.

Georgiske oversettere

Mulighetene er mange og vi har både kapasiteten og kompetansen til å hjelpe deg med kommunikasjon til og fra georgisk. Hurtigoversetter behandler de engelske tekstene dine med stort hensyn til kildeteksten, målgruppe, bransjeområde og geografisk område.

Det finnes flere ulike dialekter i Georgia og vi kan forskjellene mellom dem. Ring oss på telefonnummer +46 8 4468 5887 for ytterligere informasjon!

Beregnet ordpris

For at vi skal kunne gi deg et nøyaktig pristilbud på oversettelsen, må vi først se tekstene du ønsker å få oversatt. Vi beregner prisen per ord, men type oversettelse eller eventuelle ønsker kan selvfølgelig påvirke prisen. Vi anbefaler derfor at du oppgir eventuelle preferanser i e-posten du sender tekstene med.

2018-01-24T11:07:01.8092488Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo