Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Vi utfører oversettelser til og fra gælisk

Vi hjelper deg med oversettelser til og fra gælisk. Vi kan forskjellene mellom de ulike språkvariantene.

Oversettelsesbyrå for gælisk

Gælisk, fra engelske Gaelic, henviser til de keltiske språkene skotsk gælisk i Skottland, irsk i Irland og det nå kritisk utryddingstruede truedemanx (mansk) på øya Man.

Hurtigoversetter utfører oversettelser til og fra ulike gæliske språkvarianter. Lengst ned på siden er det linker til ulike eksempler på de språkkombinasjonene vi kan tilby oversettelsestjenester innenfor.

Klikk videre for å lese mer om hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med.

Betydningen av ordet gælisk

Irsk og manx blir ofte referert til som irsk-gælisk respektivt mansk-gælisk. Disse termene er ofte unødvendige ettersom navnene irsk og manx/mansk kun refererer til disse språkene.

Bruken av begrepet irsk-gælisk er per i dag feil ettersom språket er anerkjent som et av EUs offisielle språk under navnet irsk.

Dette gjelder ikke for skotsk-gælisk. Her kan man ikke bruke termen skotsk på samme måte. Det kan lett oppstå forvirring på grunn av de germanske språkene lavskotsk og lallans.

Hva koster en oversettelse til gælisk?

Våre gæliske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til gælisk er vår pris NOK 2,71 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:06:55.2258800Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo