Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelsesbyrå for baskisk

Det baskiske flagget

Det baskiske flagget. Vi oversetter dine tekster til og fra baskisk. Be om et tilbud allerede i dag. Du får raskt svar!

Baskisk er et isolatspråk. Det snakkes av drøyt en million mennesker, fortrinnsvis i Baskerland i Nord-Spania og det sørvestlige Frankrike.

Hurtigoversetter tilbyr kvalitetsoversettelser til og fra baskisk. Vi har mange års erfaring med oversettelser til og fra ulike isolatspråk.

Baskiske oversettere i ulike regioner

Batua er det baskiske navnet på offisiell standardbaskisk. Den er basert på dialektene som snakkes i Lapurdi og Gipuzkoa i det sentrale Baskerland. Dialektene er generelt sett enkle å forstå seg i mellom.

Men de som snakker den vestlige dialekten i Biscaya og den østlige i Zuberoa har noe vanskeligere for å forstå hverandre.

Hurtigoversetter har baskiske oversettere med kunnskap om de ulike dialektene i Frankrike, Spania, Baskerland, Navarra og Iparralde. Hos oss får du en lokalisert oversettelse til eller fra baskisk.

2018-12-24T14:16:15.5266507Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo