Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Sveitsisk flagg

Profesjonelle sveitsertyske oversettere står parat for deg.

Tysk for Sveits

Det offisielle språket i Sveits er tysk. All skriftlig forretningskommunikasjon og undervisning, samt alle aviser og media tar også i bruk tysk. De aller fleste i Sveits behersker derfor tysk, men ikke alle vil snakke det.

Sveitsertysk

Sveitsertysk (Schwiizertüütsch) er en samlebetegnelse på det tyske språket som snakkes i Sveits. Sveitsertysken brukes i kultursammenheng og i SMS-meldinger. Det er viktig å huske at dialekten ikke har offisielt status. Området hvor dialekten brukes er: Zürich, Baden-Württemberg, Vest-Bayern i Tyskland, Alsace i Frankrike, Vorarlberg i Østerrike, Liechtenstein og i Walser-samfunnet i Italia.

Oversettelse til og fra sveitsertysk

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter kjenner naturligvis forskjellene mellom tysk og sveitsertysk. Våre sveitsiske morsmålsoversettere er bosatte i landet hvor teksten skal brukes. De kjenner altså språket og kulturen. I tillegg har de spesialistkunnskaper innenfor ulike bransjeretninger. Det betyr at vi alltid kan gå god for sjargongen. Kort fortalt får du en kvalitetsoversettelse, og det til en gunstig pris.

2018-01-24T11:08:33.8828096Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo