Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Hurtig
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelser mellom norsk og russisk

Høykvalitative oversettelser mellom norsk og russisk. Ring 21 52 02 53 så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte!

Oversettelser mellom norsk og russisk

Det finnes over 150 millioner russisktalende og det økonomiske utbyttet mellom Norge og Russland øker stadig. Vi på Hurtigoversetter får stadig flere oppdrag med oversettelse fra norsk til russisk.

Stort nettverk av russiske oversettere

Takket være et velutviklet nettverk av oversettere har vi kunnet tilby våre tjenester innenfor områder som teknologi, økonomi, jus og medisin i over ti år.

Hos Hurtigoversetter får du hjelp til å oversette alle typer dokumenter mellom norsk og russisk. Du sender oss dokumentene dine med e-post og får deretter et tilbud tilbake. Vi lover raske leveringer til konkurransedyktige priser.

Spesialisering innenfor mange områder

For å kunne levere det beste resultatet har våre oversettere alltid målspråket som morsmål. På den måten forsikrer vi både deg og oss selv om at oversetteren virkelig forstår de små variasjonene som gjør en oversettelse helt perfekt.

Oversettelse er et håndverk som krever gode kunnskaper innenfor språk og kultur. Vi er alltid nøye med at oversetteren som skal utføre oppdraget ditt har tidligere erfaring fra område teksten behandler og vet hvordan den typen kommunikasjon bør se ut.

Har du for eksempel behov for å oversette en kontrakt fra norsk til russisk eller en pasientjournal fra russisk til norsk har Hurtigoversetter det som kreves. Vi tar oss av alle typer filformater og har du behov for å sende store filer kan de enkelt lastes opp på vår FTP-server.

2018-01-24T11:20:15.8175607Z
Taina Henriksson
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo