Kirke i Krakow. Oversettelser mellom norsk og polsk.

Vi oversetter tekstene dine fra norsk til polsk.

Oversettelse fra norsk til polsk

Samarbeidet mellom Norge og Polen har utviklet seg svært positivt de siste tiårene. Polen er i dag det største eksportmarkedet for norsk fisk, særlig laks. I tillegg bor mer enn 120 000 polakker i Norge. Det gjør dem til den største innvandrergruppen i Norge. Hurtigoversetter kan hjelpe din bedrift (også privatpersoner) med oversettelser mellom norsk og polsk.

Bred kompetanse

Trenger du å få oversatt en kontrakt, en teknisk manual eller en pasientjournal, et sikkerhetsdatablad eller næringsmiddelforskrifter mellom norsk og polsk? Da har du kommet til rett adresse. Gjennom vårt globale nettverk av oversettere har vi rett språk- og fagkunnskap tilgjengelig. Vi bruker utelukkende morsmålsoversettere fordi det sikrer absolutt høyeste kvalitet.

Tilbud

Det er enkelt å be om et tilbud! Du sender bare inn teksten/tekstene du trenger oversatt. En av våre prosjektledere analyserer deretter materialet og kommer tilbake med et skarpt tilbud. Vi kan håndtere alle typer filformater, og store filer kan enkelt lastes opp på vår FTP-server. Alle forespørsler og tekster behandles naturligvis fortrolig.

2018-01-24T11:18:21.5772961Z

Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo