Koreansk tempel

Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser mellom engelsk og koreansk.

Oversettelse fra engelsk til koreansk

I løpet av de siste tjue årene har Korea utviklet seg til å bli et av de markedsledende industrilandene i Øst-Asia. Men det er ikke bare økonomien som gjør Korea interessant.

Korea har en gammel historie og et lingvistisk interessant språk. Våre koreanske oversettere har kunnskapen om dagens moderne språk samt ekspertisen om dialektforskjellene.

Men de har mer enn det - forståelse av kultur og samfunnsliv kommer naturlig ettersom oversetterne bor i Korea.

Oversettere i Sør-Korea og Nord-Korea

Uavhengig om det er en oversettelse som retter seg til en målgruppe i Sør- eller Nord-Korea så har vi den rette oversetteren for din region og ditt spesifikke fagområde.

Med kunnskapen om språkforskjellene som fins i de ulike koreanske regionene, er vi eksperter på lokalisering. Det betyr at man i en oversettelse tar hensyn til faktorer som kan påvirke tekstinnholdet.

Det kan være:

  • Ulike dialekter
  • Språkkulturelle uttrykk
  • Terminologiske forskjeller avhengig av emnet
  • Målgruppe (vi har oversettere innenfor de fleste markedsområder)

Disse faktorene er bare noen av dem som muligens kan ha en påvirkning, men det er mange flere. Vi har spisskompetansen du er på jakt etter for oversettelsen din!

Koreanske kvalitetsoversettelser

Vi kan love deg et kvalitetsprodukt du vil bli fornøyd med. Med et stort globalt nettverk av kompetente koreanske oversettere har vi den riktige kunnskapen for oppdraget ditt.

Enkeltpersoner eller større bedrifter, lite eller mye tekst, det spiller ingen rolle! Vi oversetter engelske tekster til koreansk for alle!

Med et godt omdømme er vi i dag den raskest voksende språktjenesten på det globale markedet. Du kan be om et tilbud nå! Vi lover deg et tilbud våre konkurrenter vil finne det vanskelig å matche.

2018-01-24T11:11:59.9948877Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo