Oversettelse av sikkerhetsdatablader (SDS)

Hurtigoversetter har spesialisert seg på oversettelse av sikkerhetsdatablader for multinasjonale foretak. Et SDS er nødvendig for å iverksette tiltak som trygger arbeidssikkerheten og beskytter helse og miljø. Dette gjelder blant annet for omgang med kjemiske arbeidsstoffer. Derfor er det viktig at slike blir korrekt oversatt, og eventuelt korrigert, i samsvar med retningslinjene i det landet hvor det skal brukes.

Spesialister

I dataregisteret vårt har vi et stort utvalg spesialister som enkelt kan påta seg oversettelser av sikkerhetsdatablader for den kjemiske industrien. Disse er oppdatert på de nyeste forordninger og regler. For å sikre språket bruker Hurtigoversetter bare morsmålsoversettere.

Språkmektig

Hurtigoversetter har muligheten til å oversette dine sikkerhetsdatablader til de aller fleste språk. Les mer om disse under menypunktet «Språkoversikt».

Fortrolighet

I samarbeid med Hurtigoversetter garanterer vi absolutt fortrolighet. Ved behov signerer vi gjerne en fortrolighetserklæring. Dette gjør vi fordi vi vet at det å kunne stole på en samarbeidspartner er alfa og omega.

2018-07-23T10:27:46.1425988Z

Taina Henriksson
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo