Bygning

Få oversatt hotellkatalogen din i dag.

Oversettelse av hotellkataloger

Driver du et hotell og har som mål å øke antall utenlandske gjester? Få oversatt hotellkatalogen din i dag. Da når du flere potensielle kunder. Ønsker du å få prosjektet profesjonelt utført? Hurtigoversetter har noen av de beste ressursene på markedet. Våre erfarne prosjektledere hjelper deg gjerne med en skreddersydd løsning tilpasset ditt oversettelsesbehov.

Profesjonalitet over hele teksten

Med kataloger og brosjyrer om hotellet ditt ønsker du å tiltrekke deg framtidige gjester og formidle et godt bilde av hotellet. For å øke målgruppen er det en fordel å tilby hotellkatalogen på flere språk enn bare engelsk og tysk. Vi oversetter gjerne katalogene og brosjyrene dine til et av disse språkene slik at du har mulighet til å nå enda flere gjester med tjenestene dine.

De beste oversetterne gir de beste resultatene

Oversetterne våre er morsmålbrukere med årelang erfaring innen profesjonell oversettelse. I tillegg besitter oversetterne våre fagkunnskap innen utallige områder. Ved siden av oversettelser for hotellbransjen kan vi også tilby juridiske, medisinske og tekniske oversettelser.

Ikke nøl med å la oss oversette prosjekter med svært kort frist. Vi jobber raskere enn de fleste siden vi kan dra nytte av ulike tidssoner og fleksible oversettere i hele verden. Det betyr at du kan overlate brosjyren eller katalogen som må oversettes raskt til oss, så tar vi oss av resten.

Vi er alltid tilgjengelig for spørsmål

Vil du prøve våre profesjonelle tjenester? Våre prosjektledere svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha. De er bindeleddet mellom deg og oversetteren, og tar seg av før- og etterbehandling av oversettelsen. Vi ser frem til å høre fra deg!

2018-12-24T14:15:11.2356507Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo