Oversettelse av arbeidsavtaler og domstolsprotokoller

Oversettelse av arbeidsavtaler og domstolsprotokoller

Høyverdige, juridiske oversettelser foretatt av spesialiserte morsmålsbrukere.

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter har i mange år vært ledende innen området juridiske oversettelser. Om det dreier seg om en overenskomst, en arbeidsavtale, tjenesteavtale, leieavtale, om prosesskrift, patenter, vedtekter, en politirapport, domstolsprotokoller eller ektepakt: Vi fikser dette for deg! Våre juridiske oversettere er utelukkende morsmålsbrukere og rettsspesialister. Du er derfor alltid sikker på at dine fortrolige dokumenter blir oversatt nøyaktig.

Prisen for en juridisk oversettelse

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter tilbyr oversettelse av juridiske tekster til skarpe priser. Siden vi har en liten fast kjerne med spesialister har vi kunnet fremforhandle gode prisavtaler med våre oversettere. Vi garanterer derfor at prisene vi tilbyr deg er de beste på oversettelsesmarkedet.

Hurtighet og kvalitet

Oversetterne våre arbeider om kvelden og i helgene. Alle er i tillegg utelukkende morsmålbrukere, med mange års erfaring som profesjonell juridisk oversetter. Det betyr at produktet du får i retur vil være av topp kvalitet. Hurtig levering er alltid garantert.

2018-12-24T14:12:05.0236507Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo