Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Budapest, Ungarn

Budapest. Vi utfører profesjonelle og prisgunstige oversettelser fra norsk til ungarsk. Send oss tekstene dine med e-post så kommer vi tilbake med et tilbud.

Oversettelser fra norsk til ungarsk

Hurtigoversetter samarbeider med tusenvis av oversettere med målspråket som morsmål. De har også avanserte utdanninger innenfor ditt spesifikke fagområde.

En medisinsk tekst oversettes for eksempel alltid av en oversetter med erfaring innenfor det aktuelle medisinske område som oppdraget gjelder.

Vi har oversatt mer enn 484.000 oppdrag for våre kunder frem til 12.09.2019. Mange av disse oversettelsene har vært språkkombinasjonen norsk–ungarsk.

Norske forretningsmuligheter i Ungarn

Ungarn er et land rikt på naturressurser. Her finnes det store muligheter til å blant annet produsere biodrivstoff, vindkraft og solenergi.

Den ungarske regjeringen har satt som mål at 15 prosent av landets energi skal komme fra fornybare kilder innen fem år. Dette, sammen med skattelettelser og en god infrastruktur, gjør at norske energi- og miljøteknologiske bedrifter velger å investere i landet.

Med dette øker også behovet for oversettelser innen området for energi- og miljøteknologi. Vi har den kompetansen som kreves for en oversettelse med korrekt terminologi. Vi bruker en oversetter med relevant bakgrunn og ungarsk som morsmål.

2018-01-24T11:09:53.3668476Z
Taina Henriksson
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Taina en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo