Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Tog i Almaty, Kasakhstan

Almaty, Kasakhstan. Vi utfører oversettelser av forretningstekster fra norsk til kasakhisk. Vi har oversettere innenfor de fleste felt.

Oversettelser fra norsk til kasakhisk

Størstedelen av Kasakhstan ligger i Sentral-Asia, men den nordvestlige delen vest for Ural, regnes til Europa.

Landet har en nesten syv mil lang grense mot Russland i nord. Andre tilgrensende land er: Usbekistan, Kirgisistan, Turkmenistan og i øst Kina.

Hurtigoversetter har kunnskapen om de tilgrensende språkvariantene og tilbyr lokaltilpassede oversettelser til og fra kasakhisk.

Russiske og kasakhiske oversettere

Kasakhstan har to offisielle språk: Russisk og kasakhisk, der russisk er det største av de to. Vi har tilgang til et stort antall oversettere i ulike regioner og Hurtigoversetter kan tilby oversettelser til og fra begge språkene.

Oversetteren som behandler den norske teksten din i språkkombinasjonen norsk til kasakhisk har:

Vi utfører våre tjenester for både enkeltpersoner, større organisasjoner og offentlige etater. Om det er små tekster eller mer kompliserte dokumenter spiller ingen rolle. Vi påtar oss alle typer oppdrag, og velger alltid en oversetter basert på kompetanse og kompatibilitet.

2018-01-24T11:11:36.8128419Z
Mogens Snedker
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mogens en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo