Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelse fra norsk til peruansk spansk

Machu Picchu. Vi utfører oversettelser mellom norsk og peruansk spansk.

Vi oversetter dine norske tekster til peruansk spansk! Send oss tekstfilene dine med e-post så kommer vi tilbake med et gunstig tilbud.

Norge importerer fiskemel, fiskeolje, kaffe og metaller fra Peru. Eksportvarer til Peru er utstyr til energi- og kraftverk og telekommunikasjonsprodukter.

Oversettelsesfirmaet Hurtigoversetter har det som skal til for Hurtigoversetterå kunne hjelpe deg med oversettelser mellom norsk og peruansk spansk.

Import og eksport

Vi bruker bare peruanske morsmålsoversettere. De bor i landet og har utdanning eller erfaring innenfor det området oversettelsen gjelder.

La oss si at du ønsker å oversette en norsk maskinteknisk manual til peruansk spansk. Da har vi den rette oversetteren. Med formell utdanning og/eller erfaring fra bransjen har oversetteren også kunnskap om den korrekte terminologien for oppdraget.

Peruanske oversettelser

Oversetterbyrået Hurtigoversetter er kjent for sin høye kvalitet, konkurransedyktige priser og raske leveringer. Årsakene til at vi lykkes så godt på markedet er mange og noen av dem er:

Hos oss får du en korrekt, feilfri og høykvalitativ peruansk-spansk oversettelse. Vi behandler alt fra personlige meldinger og CV-er til komplekse industritekniske tekstdokumenter.

2018-01-24T11:25:20.9851899Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo