Oversettelser fra norsk til katalansk

Katalansk skiller seg fra spansk og er nærmere fransk og italiensk på mange måter. Hurtigoversetter tilbyr oversettelsestjenester fra norsk til katalansk.

FC Barcelona

Trenger du en oversettelse fra norsk til katalansk? Fyll inn formularet til høyre eller mail oss teksten så kommer vi tilbake med et tilbud så fort vi kan!

Skilletegn

Noe som er unikt for katalansk er skilletegnet ·.

Når to L-er står ved siden av hverandre på spansk (for eksempel intellectual) indikerer det en glidende J-lyd. På katalansk skrives det samme ordet med det unike skilletegnet slik: intel·lectual. Det indikerer at det skal uttales som L og ikke J.

På katalansk bøyes ordene avhengig av om det er i flertall eller entall og hvilket kjønn ordet har. Her er spansk og katalansk likt.

Norsk-katalanske oversettere– lokalisering

Vi har ekspertisen om de små dialektforskjellene i de store språkene. Vi har katalanske oversettere innen alle fagområder, alltid med målspråket som morsmål og spesialkompetanse innenfor det spesifikke emnet.

Dette gjør vi for å kunne tilby høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Når man tar hensyn til eventuelle lokale påvirkende faktorer i en oversettelse, i dette tilfelle Catalonia, kalles det for lokalisering.

2018-12-24T14:28:05.6566507Z

Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo