Jordklode Asia

Våre globalt lokaliserte oversettere hjelper deg med oversettelser fra engelsk til dari.

Oversettelser fra engelsk til dari

Med en stor kundekrets fra enkeltpersoner til store organisasjoner er vi svært fremgangsrike på markedet i dag. Oversetterne vi bruker har alltid dari som morsmål og de er også lokaliserte i landet tilknyttet oversettelsen.

Forskjeller

Forskjellene mellom de ulike persiske variantene er mange. Vi kan forskjellene mellom pashto, dari og standardpersisk. Den engelske teksten vil bli oversatt med stor respekt for de lokale dialektforskjellene.

Vi garanterer en oversettelse fra engelsk til dari der lokalisering (tilpasset oversettelse i forhold til regionen der språket snakkes) er en selvskreven del av prosessen.

Ulike typer oversettelser

Trenger du som privatperson å få oversatt en e-postmelding fra engelsk til dari. Trenger du som bedrift å få oversatt engelske instruksjoner til dari? Det har ingen betydning om du eller dere trenger det ene eller det andre. Vi hjelper alle med oversettelser uansett dokumenttype.

Våre priser er konkurransedyktige og vi har en sterk posisjon på oversettelsesmarkedet. Vi er kjente for høy kvalitet, rask levering og rimelige priser.

2018-12-24T14:23:19.6906507Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo