Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Budapest, Ungarn

Budapest. Vi utfører profesjonelle og prisgunstige oversettelser fra engelsk til ungarsk. Send oss tekstene dine med e-post så kommer vi tilbake med et tilbud.

Oversettelser fra engelsk til ungarsk

Hurtigoversetter tilbyr kvalifiserte og prisgunstige oversettelser mellom engelsk og ungarsk.

Med over 484.000 gjennomførte oversettelser frem til 12.09.2019 kan vi garantere absolutt høyeste kvalitet. Flere av disse prosjektene har vært oppdrag fra engelsk til ungarsk.

Engelsk-ungarske oversettelser

Forretningsmulighetene er gode i Ungarn. Industrisektoren har en høyt utdannet arbeidsstyrke og det foreligger et godt samarbeid mellom akademisk forskning og industriell produksjon.

Flere industrielle nettverk er basert her, og det finnes mange forskningssentre over hele landet. De fleste markedsledende elektronikkselskaper er representert her.

Med gode forutsetninger på det ungarske bedriftsmarkedet øker også etterspørselen etter oversettelser av forretningstekster innen elektronikk og industri. Hurtigoversetter samarbeider med tekniske oversettere innenfor ulike fagområder. Vi hjelper deg mer enn gjerne med tekniske oversettelser fra engelsk til ungarsk.

2018-01-24T11:09:47.1578884Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mariell en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo