Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelser fra engelsk til peruansk spansk

Correo Central, Lima. Vi tilbyr oversettelser mellom engelsk og peruansk spansk.

Vi oversetter dine engelske tekster til peruansk spansk! Send oss tekstfilene dine med e-post så kommer vi snarest mulig tilbake med et tilbud.

Peru er et land med flere eksportområder. De viktigste er motorvogner, maskiner til gruvedrift og produkter innen telekommunikasjon.

Lokalisering Peru

Våre oversettere har ikke bare kunnskap innen de forskjellige eksportområdene. Lokalisering er en annen unik egenskap for oss som oversettelsesbyrå.

Lokalisering betyr at oversettelsen tilpasses de lokale forholdene og andre faktorer som kan ha innvirkning på din oversettelse.

Translatørene bor i Peru og har peruansk spansk som morsmål. Det medfører innsikt i språkkulturelle variasjoner. Oversettelser med varierende terminologi for ulike fagområder som jus og industri håndteres av spesialiserte oversettere.

Konkurransedyktige priser

Hurtigoversetter har et sterkt og holdbart konsept. Årsaken til at vårt oversettelsesbyrå har lykkes så godt er delvis på grunn av:

Vi har den rette peruanske oversetteren for dine engelske tekster. Vi oversetter alt fra enkle brev til mer kompliserte tekniske manualer. Høy kvalitet til lav pris og med rask levering.

2018-01-24T11:25:15.5401966Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo