Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelsestjenester fra engelsk til fransk

Frankrikes flagg. Vi tilbyr oversettelsestjenester mellom engelsk og fransk.

Vi oversetter daglig mellom engelsk og fransk.

Er du på jakt etter en samarbeidspartner som kan oversette fra engelsk til fransk raskt? Som du sikkert har forstått, navnet Hurtigoversetter ble ikke valgt ved en tilfeldighet. Vi er nemlig ekspert på hurtige oversettelser, høy kvalitet og rimelige priser.

Erfaring innenfor mange områder

Mellom engelsk og fransk oversetter vi daglig. Hver gang setter vi en profesjonell fransk morsmålsoversetter på jobben. For oversettelser til klassisk fransk bruker vi én som bor i Frankrike. Det sikrer at de er oppdatert på de siste språkutviklingene og kjenner kulturen perfekt. Det er nødvendig for det er forskjeller mellom fransk rundt omkring i verden. Oversetterne er også spesialister innen minst emne fra sport og politikk, til vinproduksjon, flytrafikk, jus eller medisin.

Konkurransedyktig pris

Vil du vite hva en oversettelse koster? Sjekk ordantallet i teksten og gang dette med prisen for oversettelser fra engelsk til fransk. Den er kun NOK 1,31 per ord. Du kan også sende oss teksten direkte. Vi anbefaler dette ettersom prisen kan variere avhengig av behov og ønsker.

2018-01-24T11:06:18.0345264Z
Taina Henriksson
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Taina en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo