Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Nederlandsk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på nederlandske oversettelser.

Oversettelser til og fra nederlandsk

Nederland har lenge tiltrukket seg nordmenn som ønsker å enten bo, arbeide eller studere i et spennende og internasjonalt miljø. I kjølvannet av finanskrisen ser vi også at norske bedrifter i økende grad får øynene opp for de mange forretningsmulighetene som ligger i et norsk – nederlandsk samarbeid. Våre nederlandske oversettere har derfor lang erfaring med å oversette forretningsrelaterte dokumenter slik som stillingsutlysninger, kontrakter og brukermanualer. I tillegg utfører vi ofte sertifiserte oversettelser av vitnemål, attester og tilsvarende offentlige dokumenter.

Hva koster en oversettelse til nederlandsk?

Våre nederlandske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til nederlandsk er vår pris NOK 1,64 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:03:16.5727244Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo