Nederlandsk dansk oversettelse

Hos oss oversetter kun danske morsmåloversettere. Send oss ganske enkelt teksten din for å få et uforpliktende tilbud!

Nederlandsk – dansk oversettelse

Hurtigoversetter er ditt lokale oversettelsesbyrå med språkekspertise innen nederlandsk og dansk. Visste du at Hurtigoversetter har kontorer i både Nederland og Danmark? Vi er derfor den aller beste partneren for din oversettelse fra nederlandsk til dansk. Innen begge språk har vi et kjempenettverk av profesjonelle oversettere. Disse hjelper deg med din oversettelse alle hverdager, i helger og selv under høytider.

Spesialisering innenfor utallige områder

Oversetterne som er tilknyttet oss, er ikke bare danske morsmålsbrukere, men er òg spesialisert innenfor bestemte fagområder. Vi har juridiske og litterære oversettere, men også ekspertise innen sport, turisme, kultur, historie, politikk, EU, medier, journalistikk osv. Med mer enn 4.200 morsmålsoversettere tilgjengelig i vår frilanserdatabase kan vi oversette til alle språk og innen alle fagområder.

Vil du vite mer? Ring kontoret i København: + 45 3915 8180 , Amsterdam: + 31 20 369 7412 eller Oslo: 21 52 02 53 . Vi har prosjektledere med dansk, nederlandsk og norsk som morsmål.

2018-01-24T11:02:21.7692218Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo