Vi hjelper deg med oversettelsestjenester fra nederlandsk til spansk og vice versa.

Torre de Madrid. Vi tilbyr å oversette dine nederlandske tekster til spansk. Send oss en e-post hvis du har spørsmål så hjelper vi deg!

Nederlandsk-spansk oversettelsestjeneste

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester. Du får en nederlandsk-spansk oversettelse av høyeste tenkelige kvalitet.

Nederlandsk–spanske oversettelser for bedrifter og organisasjoner

Det er anslått at det i løpet av de neste tjue årene vil være flere amerikanere som snakker spansk enn engelsk.

Vi ser denne utviklingen hovedsakelig gjennom et økt antall oversettelsesoppdrag. Mange nederlandske offentlige etater og bedrifter vil ha sine juridiske dokumenter, brosjyrer og instruksjonsmanualer oversatt til spansk.

Erfaring, ekspertise og fagretninger

Hvis oversettelsen har spansk som målspråk, garanterer vi at oversetteren har spansk som morsmål. Hurtigoversetter samarbeider utelukkende med spanske morsmålsoversettere i denne kombinasjonen.

Men oversetteren har også den erfaringen som kreves for å oversette innenfor nettopp ditt fagområde. Med relevant utdanning og arbeidserfaring innen for eksempel teknologi, industri, turisme eller produksjon får du en kvalitetssikret oversettelse.

Tilgangen til et stort nettverk med tusenvis av oversettere rundt om i hele verden garanterer ikke bare høy kvalitet, men også rimelige priser og hurtige leveringer.

Raske oversettelser

Kundene har ofte behov for å motta oversettelsene sine innenfor en bestemt tidsfrist. Noen ganger er tidsrammen så snau som 24 timer. Vi tilbyr tre leveringsalternativer for å møte ulike tidsfrister:

  • Hastende
  • Standard
  • Ikke hastende

Prisene varierer naturligvis mellom de ulike alternativene, men vi vet også at prisene våre er svært konkurransedyktige. Oversettelsen har nøyaktig den samme høye kvaliteten uavhengig av hvilket leveringsalternativ du velger.

2018-01-24T11:22:52.1471649Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo