Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Makedonsk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på makedonske oversettelser.

Oversettelser til og fra makedonsk

Hurtigoversetter tilbyr profesjonelle oversettelser til og fra makedonsk. Alle oversettelser utføres av kvalifiserte yrkesoversettere som er spesialiserte innenfor sitt fagfelt. Om du sender oss teksten din gir vi deg en uforpliktende vurdering og et gunstig prisestimat.

Det makedonske språket

Makedonsk er et sørslavisk språk som blir brukt av rundt 2,5 millioner mennesker, hovedsakelig i Makedonia. Språksituasjonen i Makedonia er kompleks, noe som blant annet har sammenheng med selvstendighetsprosessen og den internasjonale anerkjennelsen av republikken Makedonia. I underkant av to tredjedeler av Makedonias befolkning identifiserer seg som makedoner og snakker makedonsk. Språket skrives med det kyrilliske alfabetet og er landets primære offisielle språk.

Det makedonske språket har mye til felles med bulgarsk og det er også områder med gradvise overgangsdialekter som heller mot serbisk. Makedonsk er det offisielle språket i republikken Makedonia, og et minoritetsspråk i Bulgaria, Hellas og Serbia. Makedonsk anerkjennes ikke som et eget språk i Bulgaria, men heller som en vest-bulgarsk dialekt. Hellas regner heller ikke makedonsk som et selvstendig språk.

Hva koster en oversettelse til makedonsk?

Våre makedonske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til makedonsk er vår pris NOK N,aN per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:14:55.2330576Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo