Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Litauiskoversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på litauiske oversettelser.

Oversettelser til og fra litauisk

Litauere utgjør den nest største gruppen arbeidsinnvandrere i Norge, og dette innebærer at stadig flere bedrifter og privatpersoner må forholde seg til informasjon og dokumenter på litauisk. Da er det godt å vite at alt kan oversettes, og at det slettes ikke behøver å være hverken dyrt eller tidkrevende.

Vi har oversettere innen en rekke spesifikke fagfelt, men mellom norsk og litauisk oversetter vi mange arbeidsrelaterte dokumenter slik som stillingsutlysninger, arbeidskontrakter og -instrukser, med særlig vekt på renholdsbransjen.

Visste du at...?

Bedrifter og offentlige etater med jevnlige behov for oversettelser til og fra litauisk kan kontakte oss for å inngå en gunstig rammeavtale.

Vi oversetter ikke bare teksten din – vi hjelper deg å lykkes!

Hurtigoversetter er kjent for sin fleksible og løsningsorienterte tilnærming, og vårt motto er at alt er mulig! Enten du er en internasjonal bedrift som ønsker hjemmesiden oversatt til alle store språk, eller en privatperson som trenger et vitnemål oversatt, sørger vi for at oppdraget alltid skreddersys etter akkurat dine behov – selv når tiden er knapp. Ettersom vårt nettverk av oversettere strekker seg på tvers av alle tidssoner kan vi levere både raskt og rimelig – uten at det går på bekostning av kvaliteten!

Hva koster en oversettelse til litauisk?

Våre litauiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til litauisk er vår pris NOK 2,79 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:14:23.2680429Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo