Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Kroatisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på kroatiske oversettelser.

Oversettelser til og fra kroatisk

Hos Hurtigoversetter kan du bestille kroatiske oversettelser innenfor en rekke fagområder. Alle våre oversettere er profesjonelle yrkesoversettere med lang erfaring og bred ekspertise. Om du sender oss teksten din gir vi deg en uforpliktende og skreddersydd vurdering innen én time.

Kroatisk språk

Kroatisk er et sørslavisk språk som hører til den indoeuropeiske språkfamilien. Språket har mange likhetstrekk med serbisk og bosnisk, men har med tiden gjennomgått flere revisjoner. I løpet av 90-tallet kom en ny ordbok som i enda større grad skilte språket fra fotgjengerne. Kroatia har i nyere tid blitt et ettertraktet reisemål blant nordeuropeere, og med turismen kommer også behovet for tydelig kommunikasjon. Vi i Hurtigoversetter har all kompetansen du trenger for å navigere deg frem skriftlig i Kroatia, enten som bedrift eller som turist. Det er et samarbeid som kan spare deg for både tid og unødvendige kostnader.

Hva koster en oversettelse til kroatisk?

Våre kroatiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til kroatisk er vår pris NOK 2,30 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:02:03.0021812Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo