Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Koreansk oversettelse

Kontakt oss i dag for mer detaljer og et uforpliktende tilbud. Vi hjelper deg gjerne!

Oversettelser til og fra koreansk

Hurtigoversetter oversetter ofte mellom norsk og koreansk. Vi oversetter hovedsakelig diverse tekster og prosjekter for næringslivet, men vi bistår også privatpersoner med mindre oppdrag. Fellesnevneren er høy kvalitet til en rimelig pris, så kontakt oss gjerne dersom du ønsker et gratis prisestimat.

Det koreanske språket

Koreansk er ett av få språk som ikke faller inn under noen av de definerte språkfamiliene i verden. Teoretisk sett har språket mange likhetstrekk med japansk, men ulikhetene er like fremtredende. Koreansk snakkes av rundt 78 millioner mennesker i Nord- og Sør-Korea, samt av enkelte minoritetsgrupper i Kina, Japan og USA. Det florerer av koreanske produkter på verdensmarkedet, noe som har skapt et stort behov for gode oversettere innen de aktuelle fagfeltene. Tekniske manualer, forretningsskriv og kundekorrespondanse er bare noen av områdene hvor gode oversettelser er alfa og omega. Derfor samarbeider Hurtigoversetter kun med profesjonelle yrkesoversettere som alltid leverer på høyeste nivå.

Hva koster en oversettelse til koreansk?

Våre koreanske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til koreansk er vår pris NOK 2,62 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:12:20.3844798Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo