Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Kinesisk oversettelse

Kontakt oss i dag for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Oversettelser til og fra kinesisk

Hurtigoversetter har i årevis levert kinesiske kvalitetsoversettelser til det norske næringslivet så vel som privatpersoner. Våre kinesiske yrkesoversettere har lang erfaring og spesifikk ekspertise innenfor sine fagområder. Vi kan derfor alltid skreddersy oppdraget etter tekst- eller prosjekttype, uavhengig av størrelse og kompleksitet.

Det kinesiske språket

Kinesisk, eller kantonesisk (forenklet kinesisk) tilhører den sinotibetanske språkfamilien og er morsmål for over en milliard mennesker. Talespråket kalles mandarin og de to benevnelsene opptrer som oftest som synonymer for hverandre. Kinesisk er det språket i verden som snakkes av flest mennesker, noe som er naturlig med tanke på at det Kinas offisielle språk – det landet i verden med høyest innbyggertall.

Når kvaliteten teller

Kina er en sentral aktør i global eksport av industri og teknologi. Når nærmere halvparten av eksportbedriftene i landet er grunnlagt på utenlandsk kapital, er det en selvfølge at det stilles høye krav til korrespondansen – både til og fra kinesisk. Hurtigoversetter har et stort nettverk av kvalitetssikrede oversettere, og kan spare deg for både tid og unødvendige kostnader når du har behov for oversettelser til eller fra kinesisk.

Hva koster en oversettelse til kinesisk?

Våre kinesiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra kinesisk til kinesisk er vår pris NOK 1,80 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:01:19.1500190Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo