Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Juridisk oversettelse

Juridisk oversettelse

Din lokale ekspert på juridiske oversettelser.

Trenger du en kontrakt, et skjøte eller en rettsavgjørelse oversatt? Da har du kommet rett. Siden 2001 har Hurtigoversetter bygd opp et solid juridisk oversetterteam. Disse har utdannelse og arbeidserfaring fra den juridiske verdenen og er oppdatert på sjargongen som brukes. Det at vi bruker en juridisk fagekspert sikrer kvaliteten på oversettelsen din.

Feilfri oversettelse

Hurtigoversetter er ditt lokale oversettelsesbyrå med kompetanse innen jus. Vi skreddersyr oversettelsen i henhold til den fagkunnskapen som er nødvendig for oppdraget. For alle juridiske oversettelser bruker vi juseksperter. Siden våre fagoversettere utelukkende arbeider med juridiske dokumenter, kan du være trygg på en nøyaktig gjengivelse av originalteksten.

Alle oversettelser behandles strengt fortrolig og vi kan undertegne en fortrolighetserklæring, om nødvendig. Hurtigoversetter oversetter flest juridiske tekster til og fra engelsk, men vi har også fagekspertise innen mange andre språk.

2018-01-24T10:37:14.5482202Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo