Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelser til og fra japansk

Japansk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på japanske oversettelser.

Hurtigoversetter tilbyr kvalitetsoversettelser mellom norsk og japansk for både bedrifter og privatpersoner. Våre dyktige oversettere er alle spesialiserte innenfor ett eller flere fagfelt, noe som for deg betyr en gjennomført oversettelse som tar tilstrekkelig hensyn til tekstens målgruppe. Med over 4.200 morsmålsoversettere er ingen oppdrag for kompliserte. Send oss teksten din, så gir vi deg en uforpliktende prisvurdering innen én time!

Det japanske språket

Japansk er naturlig nok Japans nasjonalspråk, og morsmål for over 127 millioner mennesker. Språket oppstod rundt 700 e.Kr., men moderne japansk ble utviklet mellom 1600-tallet og 1900-tallet. Det japanske språket er likevel svært isolert sammenlignet med andre språk, og faller heller ikke inn under en såkalt definert språkgruppe. Japan er en av verdenes største eksportører av merkevarer, og gode oversettelser er alfa og omega for å sikre god kommunikasjon mellom leverandør, importør og forbrukere. Med Hurtigoversetter som bindeledd ivaretar du en god kommunikasjonsflyt med nåværende og potensielle forretningspartnere.

Hva koster en oversettelse til japansk?

Våre japanske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til japansk er vår pris NOK 2,13 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:11:24.3794028Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo