Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Italiensk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på italienske oversettelser.

Oversettelser til og fra italiensk

Hurtigoversetter leverer italienske oversettelser av svært høy kvalitet. Tids- og kostnadseffektive løsninger sørger i tillegg for at vi alltid kan levere både raskt og rimelig. Våre italienske morsmålsoversettere er spesialiserte innen hvert sitt fagfelt, og håndterer selv de mest komplekse oppdrag.

Det italienske språket

Mer enn 62 millioner mennesker over hele verden har italiensk som morsmål. Språket faller inn under den romanske språkgruppen. 60% av språkets ordforråd stammer fra latin og anslagsvis 15% har gresk opprinnelse. Med tiden har språket også adoptert en rekke lånord fra andre europeiske språk, deriblant fransk og engelsk. Med andre ord er italiensk et språk i stadig utvikling, og det er derfor essensielt å benytte oversettere som holder seg oppdaterte på nye ord og uttrykk.

Hva koster en oversettelse til italiensk?

Hurtigoversetter gjør alltid en grundig vurdering av teksten du vil ha oversatt for å sikre kvaliteten på resultatet. Basert på teksten og dine egne preferanser velger vi ut den rette oversetteren for deg. Våre italienske oversettere jobber kvelder og helger. De jobber også i forskjellige tidssoner. Det muliggjør rask levering. For oversettelse fra norsk til italiensk er vår pris NOK 1,64 per ord. Prisen på oversettelser er basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Større mengder tekst og repetisjon kan redusere prisen. I noen tilfeller kan for eksempel leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen opp.

2018-01-24T11:11:06.5482599Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo