Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Northernlights

Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud!

Oversettelser til og fra islandsk

Hurtigoversetter leverer rimelige kvalitetsoversettelser til og fra islandsk. Alle våre yrkesoversettere har et høyt nivå av ekspertise innenfor sitt fagfelt. Slik finner vi alltid den oversetteren som er mest aktuell for din tekst. Våre dyktige prosjektledere tar seg av resten, og sørger for rask levering til lavest mulig pris.

Det islandske språket

Islandsk er et germansk språk som tilhører den vestnordiske grenen innenfor den indoeuropeiske språkfamilien. Island er det eneste landet som har islandsk som offisielt språk, og det er i dag et av Europas best bevarte språk. Skriftlig islandsk har nesten ikke utviklet seg fra det norrøne skriftspråket, og de fleste islendinger kan derfor lese selv svært gamle sagaer i vanlig tempo. Muntlig islandsk har derimot gjennomgått store endringer gjennom historien, og en islending fra 1900 -tallet hadde mest sannsynlig ikke vært i stand til å kommunisere med en islending fra 1200 -tallet. Det er få variasjoner og dialekter i islandsk, men det finnes noen lokale forskjeller. I tillegg ligner islandsk til en viss grad på færøysk.

Hva koster en oversettelse til islandsk?

Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:10:26.7049024Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo