Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Indonesisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et gunstig og uforpliktende pristilbud!

Oversettelser til og fra indonesisk

Hurtigoversetter oversetter mellom norsk og indonesisk for både bedrifter og privatpersoner. Våre profesjonelle oversettere har lang erfaring innenfor sine fagområder, slik at du alltid kan føle deg trygg på resultatet. Ingen oppdrag er for små eller for store - vi finner alltid løsninger som passer deg!

Det indonesiske språket

Indonesisk, eller «Bahasa Indonesia» som det egentlig heter, er et austronesisk språk, og nasjonalspråket i Indonesia. Det er nærmest identisk til språket malayisk, som tales i Malaysia, men språket ble formalisert etter at Indonesia vant sin uavhengighet fra Nederland i 1945. I dag har rundt 20 millioner indonesisk som morsmål, men ettersom det brukes i utdanningssystemet benyttes det også som fremmedspråk av ytterligere 200 millioner mennesker. Indonesisk, som fremdeles inneholder en del nederlandske lånord, skrives med det latinske alfabetet, og det er lite som skiller uttale og skrivemåte.

Hva koster en oversettelse til indonesisk?

Våre indonesiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til indonesisk er vår pris NOK N,aN per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:10:52.9603756Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo