Vi hjelper deg med forretningsoversettelser til ulike asiatiske språk.

Vi tilbyr forretningsoversettelser til og fra ulike språk i Asia.

Å gjøre forretninger i Asia

Kulturene er mange og ulike i Asia. Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter vet dette og har derfor brukt tid på å bygge opp et solid nettverk av eksperter i de fleste asiatiske land. Spar tid ved å benytte deg av våre oversettelsestjenester, slik at du kan fokusere på å bygge broer med dine nye potensielle kunder og partnere der. I bakhånd legger vi siste puslebit på oversettelsen med korrekt terminologi og oppsett. Slik imponerer du!

Tilstedeværelse i Asia

Våre asiatiske oversettere har ikke bare innsikt i de forskjellige kulturene, men også kunnskap innen forskjellige fagfelt. De vet hva som er de beste forhandlings- og møteteknikkene. Hva som er passende å snakke om ved formelle- og uformelle møter. Et samarbeid med Hurtigoversetter leder dermed til både kvalitetsoversettelser, og kan bistå og forbedre din forretningskommunikasjon i Asia direkte.

Asiatiske oversettelser

Vårt nettverk av språk- og fageksperter i Asia har kunnskap om dialekter og lokale språkvarianter som finnes i Afghanistan, Armenia, Brunei, Kypros, De forente arabiske emirater, Georgia, India, Israel, Japan, Kazakhstan, Kina, Malaysia, Nord Korea, Qatar, Saudi-Arabia, Singapore, Thailand og Tyrkia. Det betyr at vi kan tilby oversettelser av absolutt høyeste kvalitet. Du trenger ikke å bry deg om tidsforskjellene. Våre oversettere finnes i alle tidssoner og jobber om kvelder og i helger. Dette muliggjør rask levering.

Ikke dyrere enn andre språk

Det trenger heller ikke bli dyrt med bra kvalitet. Med effektive arbeidsrutiner samt et stort nettverk oversettere på bakken i Asia kan vi holde et rimelig prisnivå. Nedenfor leser du i detalj om forretningskommunikasjon i ulike deler av Asia.

2018-01-24T10:54:37.9908760Z

Taina Henriksson
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo