Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelser til og fra hindi

TajMahalIndia

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende pristilbud!

Hurtigoversetter oversetter alle slags tekster og dokumenter mellom norsk og hindi. Våre kompetente oversettere har alltid målspråket som morsmål, noe som sikrer at alle stilistiske og geografiske behov ivaretas på en god måte. Våre dyktige prosjektledere skreddersyr ethvert oppdrag og sørger for fleksible løsninger som passer deg!

Språket hindi

Hindi er et indoeuropeisk språk som tilhører den indoariske språkgrenen. Det er det tredje mest utbredte språket i verden, om du regner med det nært beslektede språket urdu. Det har vært offisielt språk i India siden 1947, og brukes i dag av totalt mellom 200 og 300 millioner mennesker over hele verden, blant annet i Fiji, Mauritius, Surinam, Trinidad og Tobago og deler av Afrika. Hindi skrives med devanagari-skrift, men inneholder også en del lånord fra sanskrit.

Hva koster en oversettelse til hindi?

Våre oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til hindi er vår pris NOK 2,87 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:09:43.0081820Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo