Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Hebraisk oversettelse

Kontakt oss i dag for gunstig tilbud på hebraiske oversettelser.

Oversettelser til og fra hebraisk

Hurtigoversetter oversetter alle dokumenter og prosjekter mellom norsk og hebraisk. Våre oversettere er spesialiserte innenfor et hav av fagfelt, så du kan være trygg på at oversetteren har rett ekspertise for din tekst. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og rask levering om nødvendig, og sørger for at du som kunde alltid blir fornøyd med resultatet.

Det hebraiske språket

Dette språket har røtter mer enn 4000 år tilbake og har gjennomgått utallige reformer gjennom årenes løp, både i skrift- og taleform. Hebraisk listes under språkgruppen semittiske språk, som igjen faller inn under afro-asiatiske språk. En lengre periode var det kun ansett som skriftspråk, men hebraisk er nå sidestilt med arabisk som offisielt språk i Israel. Såkalt bibelsk-hebraisk er i dag hverken i bruk i tale- eller skriftform. Dette utelukker ikke at man får behov for oversettelse av tekster som er skrevet på denne formen, eller noen av de andre formene av hebraisk frem til dagens offisielle form. Hurtigoversetter har kvalifiserte oversettere over hele verden, så for oss er ingen oppdrag for utfordrende!

Hva koster en oversettelse til hebraisk?

Våre hebraiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til hebraisk er vår pris NOK 2,62 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:09:24.7557140Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo