Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelse for HR og personalledelse

HR-spesialisten tar jobben!

Spesialist på HR relaterte oversettelser.

Stadig flere bedrifter ansetter utenlandsk arbeidskraft. For en HR avdeling utgjør dette store utfordringer siden store tekstmengder må oversettes. Det kan gjelde en arbeidsutlysning, ansettelsesavtaler, medarbeiderhåndboken eller sykemeldinger. Hurtigoversetter - ditt lokale oversettelsesbyrå har lang erfaring med oversettelser av HR relaterte tekster til de fleste språk.

HR-oversettere

Hurtigoversetter skreddersyr ethvert oppdrag i henhold til ditt behov. Vi bruker alltid morsmålsoversettere, og alle oversetterne vi bruker har fagkunnskap innen personell og ledelse. De fleste har også en relevant utdannelse. For deg betyr det at oversetteren er oppdatert på de stadig skiftende forskriftene og terminologien innen HR. Vi kan levere oversettelsen med kommentarer og merknader slik at du blir klar over nyansene vi gir teksten på grunn av eventuelle ulikheter i lovverket.

2018-01-24T12:22:21.2065192Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo