Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Gresk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på greske oversettelser.

Oversettelser til og fra gresk

Hurtigoversetter oversetter mellom norsk og gresk for det norske næringslivet så vel som privatpersoner. Med over 4.200 morsmålsoversettere er ingen oppdrag for omfattende! Vi skreddersyr vårt tilbud etter dine ønsker, slik at du alltid kan føle deg trygg på prosessen og ikke minst resultatet!

Det greske språket

Det greske språket utgjør en egen gren av den indoeuropeiske språkfamilien. Det oppsto i Hellas rundt år 2000 f.Kr, og har siden vært igjennom en historisk lang utvikling. I dag er gresk kjent som det offisielle språket i Hellas, hvor det tales av over 10 millioner mennesker. Det greske språket nådde sitt høydepunkt rundt år 400 f.Kr, da det dominerte som verdensspråk i hele det østlige middelhavsområdet. Gresk har siden år 800 f.Kr blitt skrevet med det greske alfabetet, som stammer fra en gammel nordvestsemittisk alfabetskrift. De eldste tekstene stammer fra rundt år 1400 f.Kr, noe som gjør gresk til det indoeuropeiske språket med den lengste og mest sammenhengende skrifttradisjonen.

Hva koster en oversettelse til gresk?

Våre greske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til gresk er vår pris NOK 1,89 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

Høy kvalitet til en lav pris!

I Hurtigoversetter har vi fokus på å holde kostnadene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. Med våre effektive rutiner og engasjerte prosjektledere er det meste mulig, og vårt verdensomspennende nettverk av oversettere lar oss levere på rekordtid dersom det haster!

2018-01-24T11:08:53.8201208Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo