Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Georgisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på georgiske oversettelser.

Oversettelser til og fra georgisk

Hurtigoversetter tilbyr georgiske kvalitetsoversettelser innenfor mange ulike fagfelt. Våre erfarne morsmålsoversettere sørger for en gjennomført oversettelse av teksten din, hvor både språklige, terminologiske og geografiske hensyn blir ivaretatt.

Det georgiske språket

Det georgiske språket tilhører den sørkaukasiske språkfamilien og er det største og mest utbredte kartvelske språket. Georgisk er offisielt språk i Georgia, hvor det snakkes av i underkant av 4 millioner mennesker, men det eksisterer også som minoritetsspråk blant emigrantgrupper i Russland, Tyrkia og Iran. Det antas at georgisk, slik vi kjenner det i dag, utviklet seg til et eget språk rundt år 2000 f. Kr, og den berømte, georgiske litteraturtradisjonen kan spores helt tilbake til det 5. århundret e.Kr.

Hva koster en oversettelse til georgisk?

Våre georgiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til georgisk er vår pris NOK N,aN per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:07:16.6296288Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo