Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Fransk oversettelse

Kontakt oss for et gunstig tilbud på dine oversettelser til og fra fransk.

Oversettelser til og fra fransk

Hurtigoversetter er blant de mest foretrukne oversettelsesbyråene når det gjelder oversettelser mellom norsk og fransk. Våre erfarne morsmålsoversettere har ekspertise innen alle fagfelt. Vi kan derfor tilby svært spesifikk kompetanse. For offentlige dokumenter og attester som ofte krever statsautorisering kan vi også være behjelpelige med. Uansett hva du ønsker så vil våre dyktige og fleksible prosjektledere finne en løsning du er fornøyd med.

Etter engelsk er fransk det mest studerte språket i verden. Fransk er også geografisk sett spredt over hele verden, og hele 30 land har det som offisielt språk. Språket selv er kategorisert som et romansk språk med røtter i latin, og mye historisk litteratur ble opprinnelig skrevet på fransk. Mange titulerer det også som kjærlighetens språk.

Ingen oppdrag er for utfordrende!

Hurtigoversetter samarbeider utelukkende med erfarne, franske fagoversettere. Fra vårt kontor i hjertet av Paris arbeider vi tett med spesialister innen en rekke fagområder. Disse er kyndige innen jus, medisin, idrett, politikk, historie, litteratur, utdanning og vitenskap, turisme og reiseliv, og selvsagt ønologi.

Hva koster en oversettelse til fransk?

Våre franske oversettere er bosatt rundt omkring i hele verden. Det gjør det mulig for oss å bruke tidssonene i din fordel. Mens du sover jobber oversetterne våre fortsatt. Det muliggjør raskt levering.

For oversettelse fra norsk til fransk er vår pris NOK 1,48 per ord. Disse er basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes derimot faktorer som kan påvirke totalprisen opp eller ned. For eksempel større ordmengder og repetisjoner kan bety en rabatt, mens en spesiell språkkombinasjon, kort leveringsfrist eller komplekse tekster kan presse prisen opp.

2018-04-11T10:00:15.5161775Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo